VOORHOOFD

Wat is de voorhoofd rimpel?

Een voorhoofd rimpel bestaat meestal uit één of meerdere rimpels die erg aanwezig kunnen zijn in het aanzien van een gezicht.

Hoe ontstaat de voorhoofd rimpel?

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het bewegen van ons gezicht en dan voornamelijk door het optrekken van de wenkbrauwen. Het optrekken van de wenkbrauwen veroorzaakt plooitjes die op hun beurt weer rimpels veroorzaken.

Hoe verloopt de behandeling van de frons rimpel?

De behandeling van de fronsrimpel met B0T0X is zeer eenvoudig. Het zorgt ervoor dat de spieren in het voorhoofd ontspannen, zodat de huid niet meer kan plooien. Wanneer er nog geen rimpels zichtbaar zijn, kun je deze met B0T0X voorkomen. Zijn er wel al rimpels dan wordt de huid gladder en worden de
bestaande rimpels niet dieper. Eventuele overgebleven groefjes kunnen opgevuld worden met een filler.

Heeft u een vraag over deze behandeling?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug:

Nazorg en herstel

Het is aan te raden rekening te houden met onderstaande:
  • Tot 2 uur na de behandeling niet gaan liggen
  • Pas na 3 uur gaan sporten
  • Alcohol de eerste dag vermijden
  • Zonlicht een dag vermijden

Risico’s en complicaties

Botulinetoxine is een zeer veilig middel dat al jaren door artsen gebruik wordt. Wij werken bij The Clinic Bar uitsluitend met ervaren artsen waardoor we vrijwel geen complicaties of nadelen van B0T0X ervaren. Onze artsen zijn verbonden aan de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet met botulinetoxine behandeld kan worden zoals bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Meld bij het intakegesprek eventuele ziektes, (mogelijke) zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf. De algemene risico’s die zich kunnen voordoen zijn allergische reactie of infectie. De meest voorkomende bijwerkingen van B0T0X zijn:
  • Plaatselijke roodheid en zwelling van de huid.
  • Blauwe plek op de injectieplaats. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 1-2 dagen.

Resultaat

B0T0X werkt ongeveer na drie dagen en het effect zie je optimaal vanaf twaalf dagen. Het effect houdt ongeveer drie tot zes maanden aan.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Close Menu