FRONS RIMPEL

Wat is de frons rimpel?

Een fronsrimpel is meestal erfelijk en wordt na verloop van tijd dieper en meer aanwezig. Omdat de frons rimpel op een zeer aanwezige plek zit tussen de wenkbrauwen, kan deze rimpel ervoor zorgen dat iemand er ten onrechte ouder of norser uitziet.

Hoe ontstaat de frons wimpel?

Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauwen. De fronsrimpel is erfelijk, niet iedereen heeft er in dezelfde
mate last van.​

Hoe verloopt de behandeling van de frons rimpel?

De behandeling van de fronsrimpel met B0T0X is relatief eenvoudig, maar kan wonderen doen voor je uitstraling. De B0T0X doet de spieren ontspannen waardoor je minder gaat fronsen en de bestaande rimpel zachter of niet meer zichtbaar wordt. Doordat de spieren in de frons de wenkbrauw naar beneden trekken, zal de wenkbrauw in sommige gevallen iets liften wanneer deze spieren zich ontspannen. Wil je nog meer lift bij uw wenkbrauwen, dan is een wenkbrauwlift (linken naar wenkbrauwlift!) wellicht een goede optie.

Heeft u een vraag over deze behandeling?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug:

Nazorg en herstel

Het is aan te raden rekening te houden met onderstaande:
  • Tot 2 uur na de behandeling niet gaan liggen
  • Pas na 3 uur gaan sporten
  • Alcohol de eerste dag vermijden
  • Zonlicht een dag vermijden

Risico’s en complicaties

Botulinetoxine is een zeer veilig middel dat al jaren door artsen gebruik wordt. Wij werken bij The Clinic Bar uitsluitend met ervaren artsen waardoor we vrijwel geen complicaties of nadelen van B0T0X ervaren. Onze artsen zijn verbonden aan de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet met botulinetoxine behandeld kan worden zoals bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Meld bij het intakegesprek eventuele ziektes, (mogelijke) zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf. De algemene risico’s die zich kunnen voordoen zijn allergische reactie of infectie. De meest voorkomende bijwerkingen van B0T0X zijn:
  • Plaatselijke roodheid en zwelling van de huid.
  • Blauwe plek op de injectieplaats. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 1-2 dagen.

Resultaat

B0T0X werkt ongeveer na drie dagen en het effect zie je optimaal vanaf twaalf dagen. Het effect houdt ongeveer drie tot zes maanden aan.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Close Menu