LIP FLIP

Wat is een lip flip?

De Lip Flip behandeling is voor degene liever (nog) geen fillers wil en de natuurlijke vorm van de lippen wil accentueren. De Lip Flip behandeling is een botox behandeling, waarbij een kleine hoeveelheid botox in de liprand wordt geïnjecteerd. Op deze manier krult de bovenlip subtiel omhoog en zorgt deze ervoor dat de lippen wat voller lijken. Wil je echt meer volume? Dan wordt wel aangeraden om lipfillers te gebruiken.

Hoe verloopt de behandeling van bunny lines?

Voor de Lip Flip behandeling behandelen we je lippen met botulinetoxine (beter bekend als Botox). Door deze spierontspanner te injecteren aan de bovenrand van je lip verslappen bepaalde spiertjes in de lip waardoor een subtiele krul van de lip ontstaat.

Heeft u een vraag over deze behandeling?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug:

Nazorg en herstel

Het is aan te raden rekening te houden met onderstaande:
  • Tot 2 uur na de behandeling niet gaan liggen
  • Pas na 3 uur gaan sporten
  • Alcohol de eerste dag vermijden
  • Zonlicht een dag vermijden

Risico’s en complicaties

Botulinetoxine is een zeer veilig middel dat al jaren door artsen gebruik wordt. Wij werken bij The Clinic Bar uitsluitend met ervaren artsen waardoor we vrijwel geen complicaties of nadelen van B0T0X ervaren. Onze artsen zijn verbonden aan de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet met botulinetoxine behandeld kan worden zoals bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Meld bij het intakegesprek eventuele ziektes, (mogelijke) zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf. De algemene risico’s die zich kunnen voordoen zijn allergische reactie of infectie. De meest voorkomende bijwerkingen van B0T0X zijn:
  • Plaatselijke roodheid en zwelling van de huid.
  • Blauwe plek op de injectieplaats. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 1-2 dagen.

Resultaat

B0T0X werkt ongeveer na drie dagen en het effect zie je optimaal vanaf twaalf dagen. Het is belangrijk echt dit aantal dagen af te wachten.​ Het effect houdt ongeveer drie tot zes maanden aan.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Close Menu