Wenkbrauw lift

Wat is een wenkbrauwlift?

Zodra je wenkbrauwen gaan zakken kun je er vermoeider uitzien en een wat sombere blik krijgen. Door middel van het liften van de wenkbrauw krijg je een meer open, frisse en uitgeruste blik.

Wat veroorzaakt hangende wenkbrauwen?

Hangende wenkbrauwen worden met name veroorzaakt door de spieren rondom de ogen en het voorhoofd. Deze spieren trekken de wenkbrauwen iets
naar beneden.

Hoe verloopt de behandeling van een wenkbrauwlift?

Het liften van de wenkbrauwen kan goed met behulp van B0T0X (botuline toxine). Met een injectie bij de wenkbrauwen zal het spiertje dat de wenkbrauwen omlaag trekt, verslappen. De wenkbrauwen worden daardoor als het ware gelift. Dankzij een wenkbrauwlift zul je er direct weer frisser en meer uitgerust uitzien.

Heeft u een vraag over deze behandeling?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug:

Nazorg en herstel

Het is aan te raden rekening te houden met onderstaande:
  • Tot 2 uur na de behandeling niet gaan liggen
  • Pas na 3 uur gaan sporten
  • Alcohol de eerste dag vermijden
  • Zonlicht een dag vermijden

Risico’s en complicaties

Botulinetoxine is een zeer veilig middel dat al jaren door artsen gebruik wordt. Wij werken bij The Clinic Bar uitsluitend met ervaren artsen waardoor we vrijwel geen complicaties of nadelen van B0T0X ervaren. Onze artsen zijn verbonden aan de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wel kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet met botulinetoxine behandeld kan worden zoals bij zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Meld bij het intakegesprek eventuele ziektes, (mogelijke) zwangerschap en medicijngebruik altijd vooraf. De algemene risico’s die zich kunnen voordoen zijn allergische reactie of infectie. De meest voorkomende bijwerkingen van B0T0X zijn:
  • Plaatselijke roodheid en zwelling van de huid.
  • Blauwe plek op de injectieplaats. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 1-2 dagen.

Resultaat

B0T0X werkt ongeveer na drie dagen en het effect zie je optimaal vanaf twaalf dagen. Het effect houdt ongeveer drie tot zes maanden aan.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Close Menu