Lipfiller methoden

Wanneer je op internet zoekt naar lipfillers zullen termen als The Russian Method, Cupid’s Bow, en Keyhole Pouth je om de oren vliegen. Maar wat houden al deze methoden nu in? Is de ene methode beter dan de andere? En van welke methoden maken wij gebruik?

lippen

Een mooi, natuurlijk resultaat begint bij een goede ervaren cosmetisch arts die veilig kan werken met de juiste producten. Dat is veel belangrijker dan welke methode toegepast wordt. Elke lippen zijn anders, elke wensen zijn anders en per situatie zal onze ervaren arts beslissen wat het beste past. Onze arts, Dokter Imani, heeft jarenlang ervaring met injectables en weet hierdoor precies hoe hij fillers en botox moet plaatsen. Het bereiken van een mooi en natuurlijk resultaat zit hem in A-merk producten, de ervaring van de arts, de beste techniek voor de cliënt (per persoon verschilt dit) en de juiste plaatsing van het product . Dokter Imani luistert altijd naar de wensen van de cliënt, maar zal wel altijd eerlijk zijn in de te verwachten resultaten. Hieronder een overzicht van de methoden die wij toepassen.

De Russische methode:
Hierbij worden kleine druppeltjes hyaluronzuur, wij werken met Restlane, verticaal in de lip geïnjecteerd. Deze techniek verbreedt, lift en opent het liplichaam zonder dat je lip de projectie verliest. Hierdoor lijkt het alsof je lip meer omhoog krult dan dat het volume naar voren komt.

Cupid’s Bow:
Hierbij wordt er eigenlijk niets anders gedaan dan hyaluronzuur plaatsen in het middenstuk van de bovenzijde van je je liprand. Dit geeft vooral meer definitie aan de voorzijde van je mond en lippen.

Keyhole Pouth:
Misschien heb je ooit gehoord van de Keyhole Pouth methode. Dit betreft een techniek met behulp van een draadje waarbij de filler zodanig wordt ingespoten dat er een kleine opening (hole) ontstaat in het midden van de boven en onderlip, wat een getuite lip veroorzaakt (pout). Deze behandeling wordt gedaan door middel van het spannen van een draadje in het midden van de onder- of bovenlip. Het resultaat van deze behandeling is niet direct zichtbaar, maar wordt opgebouwd in meerdere behandelingen.

Ben je enthousiast geworden?
Klik hier voor meer informatie over de Lip fillers of klik hier om je afspraak te plannen.

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Close Menu