Over onze arts

Dr. Imani is cosmetisch arts bij The Clinic Bar en is aangesloten bij de NVCG*. Dr. Imani (Iran, 1980) heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is zich daarna gaan specialiseren in Injectables en draadliften. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring en meer dan 10.000 Injectable behandelingen (botox en fillers) uitgevoerd door middel van de nieuwste technieken. Naast een zeer bekwame en veilige arts is Dr. Imani ook een expert in het oplossen van complicaties. Naast Injectable behandelingen is hij tevens gespecialiseerd in haartransplantaties (FUE techniek) en liposucties.  Dr. Imani is op de hoogte van de laatste en modernste behandelmethodes, zodat we deze met deskundigheid kunnen aanbieden en uitvoeren bij The Clinic Bar.

Dr. Imani staat bekend om zijn eerlijkheid en veiligheid en streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een betrouwbaar advies is waar je op kunt rekenen bij Dr. Imani, daarom voert hij de consulten dan ook zelf uit.

Dr. Imani legt graag persoonlijk uit welke behandelkeuze het beste werkt voor de gewenste resultaten (filler/botox of huidverbeteringsbehandelingen). Per cliënt bekijkt hij of de te verwachten resultaten haalbaar zijn en is hier dan ook altijd duidelijk over. Veiligheid van onze cliënten gaat boven alles.

Big registratienummer Dr. Imani: 59911007901

*Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. 

PROFESSIONELE & PERSOONLIJKE ZORG

Klacht melden

Bij The Clinic Bar staat optimale tevredenheid van al onze cliënten voorop.
Wij streven ernaar om jou altijd de beste zorg, kwaliteit en service te bieden. 

Mocht je toch ergens niet geheel tevreden over zijn dan horen wij dit uiteraard graag zo snel mogelijk.
Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen, zodat je alsnog met een fijn gevoel naar huis gaat.

Je kunt daarvoor een afspraak inplannen met de arts die jou geholpen heeft. Dit mag telefonisch of per mail.
Mocht je dat niet fijn vinden kun je de klacht ook melden via klachten@theclinicbar.nl
Het management pakt jouw klacht dan op en zal dan met jou een 1 op 1 gesprek plannen om jouw klacht uitvoerig te bespreken.

 

Klachtenregeling

The Clinic Bar is aangesloten bij de klachtenregeling van Solopartners.
Wil je liever je klacht bij een andere, onafhankelijke instantie indienen? Dan biedt Solopartners onafhankelijke bemiddeling en afhandeling van de klacht.
Je kunt hen benaderen via info@solopartners.nl of via tel: 085-2010140

Close Menu